Warning: session_start() [function.session-start]: open(/www/dataace4/scrapenjoy/sessions/sess_c0ci5vfv5q1s3au4jrf19pjqm5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /www/dataace4/scrapenjoy/susanne/index.php on line 2
Susanne Buter - blog I workshops I projecten Dans & Doedag volwassen

Dans & Doedag volwassen

Er is nu ook een Dans & Doedag speciaal voor volwassen en wel op zaterdag 9 maart. Een dagworkshop (van 10.00-16.00 uur) met een combinatie van dans-expressie. Dit is eigenlijk educatieve dans, met wisselwerking tussen beleving en beweging; je beeld in beweging je beleving uit. Dans-expressie levert daarmee een bijdrage aan de persoonlijke vorming en bewustwording en creatief bezig zijn met je handen. Het gaat niet om het bereiken van een mooi of afgerond resultaat, maar om de weg er naar toe en vooral het plezier. 

Tijdens Dans & Doe dag op 9 maart “We hebben allemaal een verhaal te vertellen!” Willen we ons op een diepe, duurzame en persoonlijke manier van ‘storytelling’ focussen. En ‘storytelling’ is hierbij dan niets anders dan de oude kunst van het vertellen in woorden, beelden, geluid en beweging. We gaan werken vanuit de combinatie van beeld en verhaal. Dit is zowel een spannende, interessante als logische invalshoek: foto’s of plaatjes vertellen immers ook een verhaal. En evenals bij fotografie zijn invalshoeken als ruimte, tijd, emotie,  en plaatsing van vormen binnen de compositie voor het verhaal van groot belang, net als binnen dansimprovisatie. Hoe sta ik in de ruimte? Waar sta ik ten opzichte van de anderen? Hoe ontstaan mijn bewegingen? Welke keuzes maak ik daarbij? Heb ik standaardreacties? Wil ik ook andere keuzes maken? Daarnaast gaan we ook letterlijk aan de gang met beeld en vertel je wat je wilt vertellen door middel van aangereikte foto’s. Zo creëer je je eigen ‘storybox’ vol verhalen. Je zult zien dat tussen de clichés vele verrassende ontdekkingen te doen zijn! Kosten 45,- euro. Voor meer informatie of opgave: info@susannebuter.nl of 06-245 056 97.