Warning: session_start() [function.session-start]: open(/www/dataace4/scrapenjoy/sessions/sess_t1sqhv71mfcbiq3mg0goi2d892, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /www/dataace4/scrapenjoy/susanne/index.php on line 2
Susanne Buter - blog I workshops I projecten Gezocht junior reporters Creatieve Munitie

Gezocht junior reporters Creatieve Munitie

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud, hou je van schrijven en fotograferen en vind je het leuk om te vertellen over hoe jij denkt over de wereld om je heen en dat vooral te laten zien. Mischien is er wel een stukje land in jouw buurt dat al lang braak ligt en waar nu een gezamenlijk moestuin is gekomen, of zet je school zich in voor een goed doel of vraag je af hoe het leven is van leeftijdgenootjes in een ontwikkelingsland of ken je iemand die bij de voedselbank werkt? Stuur een mail naar: info@creatievemunitie.nl met informatie over jezelf en leg uit waarom jij denkt een goede Junior Reporter te zijn. Je kan je alleen opgeven, maar ook samen met je vriend(innetje) of wat dacht je zelfs van je hele klas.

Het zijn van een Creatieve Munitie Reporter is namelijk niet alleen heel leuk, maar ook erg leerzaam. Want ben je gekozen tot Junior Reporter, zal Creatieve Munitie een speciale workshop organiseren, waar je alles hoort over wereldburgerschap, leert over gebruik van een camera van een echte fotograaf en hoe je bijvoorbeeld moet interviewen.

 

Wereldburger, is een blog over hoe kinderen aankijken tegen een schonere, eerlijke, en veiligere wereld. In hun rapportages vertellen de kinderen niet alleen over hun omgeving, maar vooral wat er anders aan moet en en wat zij daar zelf voor kunnen doen.