Warning: session_start() [function.session-start]: open(/www/dataace4/scrapenjoy/sessions/sess_drtjn9l8m9hk3n65e8vq3nvm85, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /www/dataace4/scrapenjoy/susanne/index.php on line 2
Susanne Buter - blog I workshops I projecten Dans & Doe Kinderboekenweek

Dans & Doe Kinderboekenweek

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2012 brengen wij dit jaar voor de tweede keer een speciale Dans & Doe workshopserie uit rondom het thema van de Kinderboekenweek. 

De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema: Hallo Wereld – Over het ontmoeten van andere culturen. Voor kinderen in de lagere schoolleeftijd, bieden wij speciale Dans & Doe workshops aan voor bibliotheken, (brede) scholen, kindercentra’s, BSO's en musea, zowel geschikt als openings-, sluitingsactiviteit als onderdeel van een totaalprogramma bedacht rondom 2 themaboeken.

Met (prenten)boeken over ontmoetingen tussen kinderen uit verschillende werelden als inspiratiebron worden illustraties, karakters, gebeurtenissen en verhaallijnen omgezet naar dansbewegingen en bezig zijn met je handen. Wellicht past ons aanbod binnen jullie doelstelling(en) en agenda. In de bijlage vindt je een beschrijving van ons programma. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je verzekerd wilt zijn van een workshop bij jou op school of culturele instelling via: info@susannebuter.nl of 06-245 056 97.