Warning: session_start() [function.session-start]: open(/www/dataace4/scrapenjoy/sessions/sess_it61ump33vii1qvdkgodlnall5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /www/dataace4/scrapenjoy/susanne/index.php on line 2
Susanne Buter - blog I workshops I projecten Dans & Doe op Kidzfun

Dans & Doe op Kidzfun

Kidzfun Vianen is een zomerkamp voor Kids van 7 t/m 12 jaar.  Drie dagen: hutten bouwen, sporten, knutselen, speuren of gewoon lekker spelen. De doelstelling van Kidzfun is het organiseren van een laagdrempelige activiteit voor kinderen uit Vianen waar, door sport, spel, creativiteit en ontspanning sterkere sociale verbindingen ontstaan tussen ouders en kinderen van alle scholen.

 

Dans & Doe verzorgde 16 augustus een speciale workshop op Kidzfun: 'Thuis onder een vlag'. We sloten aan bij het thema Olympische spelen (en gaven de kinderen ook alvast een voorproefje op de kinderboekenweek). De wereld wordt steeds kleiner en kinderen komen daardoor steeds makkelijker in aanraking met andere landen. In deze workshop gigen de kids op ontdekkingsreis om de wereld. Al dansend kwamen ze verschillende muziek tegen uit culturen en landen. En bij die landen horen ook vlaggen. Een vlag vertelt ons iets over wie je bent, waar je voor staat of wat jij belangrijk vindt. Welke vlag maak jij? Samen gingen we aan de slag om een vlag te maken. Al die vlaggen bij elkaar maakte een bonte verzameling, wapperend in de wind in de nieuwe ‘Vrijstaat’ van Vianen!