Nieuwe Dans & Doemiddagen Kids 2013

Dans & Doe is een uniek samenwerkingsverband tussen Dansen met Nelien en Susanne Buter. Kids ervaren de combinatie van expressief dansen en bezig zijn met je handen tijdens workshops. Het niet gaat om de perfecte pasjes en kunstwerken, maar om het plezier en het ontdekken van allerlei manieren van bewegen, en lekker creatief bezig zijn. 

 

6 en 13 november 2013 "Lekkere letters & mooie woorden" We sluiten 2013 af met deze workshop over letters en woorden. "Letters dansen in mijn hoofd, a, b, c, wat doe ik ermee, dictee? Nee, ik maak er een liedje van, waarop ik dansen kan!"

 

Dans & Doemiddagen doe ik altijd samen met  Nelien van Doorn van Dansen met Nelien en bestaan uit een uur bewegen op muziek en een uur creatief bezig zijn met je handen. Deze woensdagmiddagen vinden altijd plaats in basisschool De Rank aan 't Wed 14 te Vianen van 14.30 tot 16.30 uur. De éérst genoemde datum is steeds voor kinderen van 6-9 jaar, de tweede datum is voor kleuters van 4 en 5 jaar. Korte pauze met drinken en een koekje inbegrepen, kosten 9,95. Meer weten over Dans & Doe? Lees hier verder of voor meer informatie of opgave: info@susannebuter.nl of 06-245 056 97.